Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Hoorn

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen Hoorn

Werkwijze Loodgieter Hoorn

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Riool ontstoppen Hoorn

Riool ontstoppen Hoorn? Komt er een vieze rioollucht uit één of meerdere afvoeren? Of hoor jij borrelende geluiden als het water wegloopt? Dan heb je waarschijnlijk een (beginnende) rioolverstopping.

Loodgieter Hoorn raadt je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen. Des te langer je wacht, des te vervelender en hardnekkiger de verstopping wordt. Ook wordt het hierdoor lastiger om de verstopping te verhelpen.

Rioolverstoppingen zijn lastig om zelf op te lossen want de blokkades bevinden zich meestal diep in het riool. Hierdoor heb je waarschijnlijk niet de apparatuur om het probleem te verhelpen. Loodgieter Hoorn beschikt over professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen oplossen.

Bij een rioolverstopping is het altijd verstandig om het riool goed door te laten spuiten met een speciale hogedrukmachine. Een rioolreiniging zorgt ervoor dat je geen last meer heeft van nieuwe verstoppingen of een vieze rioollucht in huis.

Heb jij een rioolverstopping? En wil jij onze hulp inschakelen voor riool ontstoppen Hoorn? Neem dan gerust contact op met één van onze loodgieters via 0229 221 810.

LIJKT JOUW RIOOL VERSTOPT IN HOORN?

Heb jij last van een stinkende afvoer van de wasbak, douche of het toilet? Of loopt het water slecht weg? Loodgieter Hoorn weet maar al te goed hoe vervelend en onaangenaam dit kan zijn. Dit duidt in veel gevallen op een verstopt riool. Het is begrijpelijk dat je dit probleem zo snel mogelijk wil oplossen.

Loodgieter Hoorn helpt je graag bij het ontstoppen van jouw riool zodat je het toilet weer normaal kan doortrekken of kan douchen zonder dat je tot je enkels in het water staat. Onze vakmannen kunnen het probleem direct verhelpen als het probleem in de riolering van jouw huis zit. Soms zit het probleem namelijk in de riolering van de buren of bij de gemeentelijke riolering. Dan moet er eerst contact opgenomen worden om het probleem te verhelpen.

Heb jij een verstopt riool? Maak dan gerust een afspraak via 0229 221 810. Wij komen graag zo snel mogelijk langs om je te helpen.

RIOOL ONTSTOPPEN VOORKOMEN

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. Dit proces kan soms maanden duren. Het begint dan met een kleine ophoping van vet, olie, etensresten, zeepresten, haren, en ander vuil. Deze ophoping wordt hard als de afvoer even niet gebruik wordt. Hierdoor kan nog meer vuil achter de ophoping blijven steken.

De ophoping wordt hierdoor alsmaar groter en groter tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit het riool of afvoer volledig verstopt en kun je er geen gebruik meer van maken.

Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je rekening houdt met de afvoer. Spoel dus niet zomaar van alles door de afvoer met het idee dat het wel weggespoeld gaat worden. Vetten en oliën stollen juist in de afvoer en zorgen voor een hardnekkige verstopping.

Daarnaast zijn borrelende geluiden vaak een waarschuwingssignaal dat de riolering aan het verstoppen is. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen zodra je deze geluiden hoort. Het is anders een kwestie van tijd voordat de riolering verstopt raakt.

Zit jouw riool verstopt? Of denk jij dat je een beginnende rioolverstopping hebt? Geen probleem, Loodgieter Hoorn helpt je graag! Maak nu een afspraak via 0229 221 810.

RIOOL INSPECTIE

Soms komt een verstopping meerdere keren terug en is het onduidelijk wat de oorzaak is van de verstopping. In dat geval is het mogelijk dat er iets mis is met de rioleringsbuizen. Denk hierbij aan een gebarsten leiding, ingegroeide boomwortels, of een verzakking van het riool waardoor er tegenschot ontstaan is.

Een rioolinspectie is dan een uitgelezen mogelijkheid om te achterhalen waardoor de verstopping steeds weer terug komt. Loodgieter Hoorn heeft hier veel ervaring mee en helpt je graag met het uitvoeren van een rioolinspectie.

Naast het onderzoeken van een bepaald probleem, kun je ook een rioolinspectie laten uitvoeren om de staat van de riolering in kaart te brengen. Zo weet je precies wat de staat is van de rioleringsbuizen en op welke termijn de riolering vervangen moet worden.

Heb jij een verstopping die steeds terugkomt? Of wil jij een rioolinspectie laten uitvoeren om de staat van de riolering te onderzoeken? Loodgieter Hoorn staat voor je klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 0229 221 810.

WAT WE DOEN BIJ RIOOLINSPECTIE IN HOORN

Een vakman van Loodgieter Hoorn heeft het probleem binnen een mum van tijd gevonden. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het uitvoeren van rioolinspecties en weten daardoor precies waar zij op moeten letten.

Zo controleren onze loodgieters de hele staat van afvoer waarbij gelet wordt op problemen zoals een ophoping, verzakking, ingegroeide boomwortels, leidingbreuk, etc.. Dit wordt gedaan door een speciale rioolcamera in de afvoer te voeren. Deze camera zit vast aan een slang en met behulp van een scherm kunnen wij dan een kijkje nemen in het riool.

Wil jij graag weten wat de staat is van de afvoer en de riolering? Of heb jij een afvoer- of rioleringsprobleem waar je graag naar wilt laten kijken? Dan kan je ons loodgietersbedrijf inschakelen voor rioolinspectie in Hoorn via 0229 221 810.

RIOOLINSPECTIE SCHEELT VEEL KOSTEN

Als er een probleem is met de riolering, dan zijn er mensen die gelijk besluiten om de vloer of straat open te breken om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit is ook zeker een optie maar in het ergste geval is de hele straat open gegraven en is het probleem nog steeds niet gevonden. Het kan ook lastig zoeken zijn als het probleem binnenin de leiding zit.

Juist daarom is het laten uitvoeren van een rioolinspectie zo handig. Dan kun je echt een kijkje nemen in de rioleringsbuizen om de oorzaak van het probleem duidelijk te krijgen. We kunnen de locatie van het probleem zelfs op de centimeter nauwkeurig bepalen. Hierdoor is het meteen duidelijk waar gegraven moet worden om het probleem te verhelpen. Dit scheelt veel tijd, energie en kosten.

Wil je een rioolinspectie laten uitvoeren om de oorzaak van een probleem te onderzoeken? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een ervaren vakman van Loodgieter Hoorn. Wij zijn te bereiken op 0229 221 810.

SPOED RIOOLINSPECTIE

Soms kan de riolering voor urgente problemen zorgen die met spoed opgelost moeten worden. Als dit gepaard gaat met een bedwelmende rioollucht, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je wilt weten wat de oorzaak is van het probleem en dat er zo snel mogelijk langs komt. Loodgieter Hoorn helpt je graag met een spoed rioolinspectie!

Onze spoeddienst is 24/7 te bereiken voor spoedklussen. Hieronder verstaan wij de klussen die echt met spoed opgelost moet worden en dus niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een situatie waarbij je hinder ondervindt aan meerdere sanitaire voorzieningen, bijvoorbeeld doordat het water omhoog komt in het toilet, gootsteen, douche, bad, etc..

In zulke situaties staat Loodgieter Hoorn voor je klaar! Wij zorgen er graag voor dat jij weer normaal naar het toilet kan en fris onder de douche weg kunt stappen. Even bellen om de situatie te bespreken en dan komen wij zo snel mogelijk langs om je te helpen!

Heb jij een urgent probleem die met spoed opgelost moet worden? Bel dan direct met een collega van Loodgieter Hoorn om jouw situatie te bespreken via 0229 221 810.

TARIEVEN RIOOL ONTSTOPPEN

De prijs voor riool ontstoppen is vooraf lastig in te schatten. Dit verschilt per klus omdat dit afhankelijk is van de ernst van de verstopping, gebruik van machines, eventuele inspecties, en de arbeidstijd.

Wij begrijpen dat je niet verrast wilt worden met een hoge bon. Daarom maken wij van te voren een prijsopgave waarin duidelijk staat wat het probleem is en wat wij willen doen om het probleem te verhelpen. Pas zodra jij akkoord bent gaan wij aan het werk. Zo wordt je niet geconfronteerd met financiële verrassingen.

Loodgieter Hoorn denkt aan de klant en levert kwaliteit tegen eerlijke marktconforme tarieven. Neem gerust contact op via 0229 221 810 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

ZELF RIOOL ONTSTOPPEN

Wil je een poging doen om zelf het riool te ontstoppen? Dan is het belangrijk om te weten waar de verstopping zich bevindt. Een diep gelegen rioolverstopping is lastig om zelf te verhelpen. Dan kun je niet genoeg kracht uitoefenen op de blokkade om de verstopping op te lossen.

Als je er wél bij kunt, dan hoef je alleen nog maar een ontstoppingsmethode te kiezen. Hieronder hebben wij een aantal methodes beschreven die u kunt toepassen om het riool te ontstoppen. Het is geen garantie dat het met deze methodes lukt om de verstopping te verhelpen. Een rioolverstopping is namelijk vaak erg hardnekkig.

Laat jij het riool liever snel en goed ontstoppen door een loodgietersbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Loodgieter Hoorn via 0229 221 810.

VERMIJD DEZE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Voordat wij meer vertellen over ontstoppingsmethodes, willen wij je eerst adviseren om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. Deze middelen werken niet voor een hardnekkige verstopping en doen meer kwaad dan goed doordat de chemicaliën de afvoerbuizen aantasten.

Daarnaast moet je ook zelf goed uitkijken bij het gebruik van het middel. De bijtende werking is zo krachtig dat je een chemische verbranding kunt krijgen. Ook zijn de vrijkomende dampen erg schadelijk om in te ademen. Hier kun je luchtwegproblemen van krijgen en acute klachten zoals hoesten en benauwdheid.

En indien het middel wel werkt, dan moeten de chemicaliën afgevoerd worden met het rioolwater. Deze vervuiling van rioolwater zorgt ervoor dat de waterzuivering en het milieu belast wordt met de afbraak van deze chemicaliën. Dit is niet goed voor de waterkwaliteit in Nederland en daarom zouden we het gebruik van deze middelen moeten voorkomen.

Wil jij jouw probleem laten verhelpen door een ervaren vakman?Neem dan gerust contact op met een collega van Loodgieter Hoorn door te bellen naar 0229 221 810.

RIOOL ONTSTOPPEN MET SODA

Soda, ook wel zuiveringszout genoemd, kan erg effectief zijn voor het verhelpen van verstoppingen van vet, olie, etensresten, zeepresten en ander vuil. Dit komt doordat soda een ontvettende en reinigende werking heeft. Hierdoor komt de aanslag van vet en dergelijke los van de afvoerwand en heeft de blokkade de kans om los te komen.

Het ontstoppen met soda doe je door een of twee kopjes soda in de afvoer te gieten. Hier kun je ook een kopje azijn bij doen voor een nog sterker effect. Ook azijn heeft namelijk een ontvettende en reinigende werking. Daarnaast zijn het beide natuurlijke middelen die niet schadelijk zijn voor de afvoer, het milieu, of je gezondheid.

Als je de soda en azijn in de afvoer hebt gegoten, dan moet je een aantal uren of wellicht een nacht wachten. De soda en azijn heeft de tijd nodig om in te werken. Na deze inwerkperiode kun je een emmer met warm water vullen en er eventueel nog een kop soda en azijn in doen. Vervolgens giet je de emmer leeg. Het is aan te raden om de emmer zo hoog mogelijk te houden zodat je zoveel mogelijk druk creëert op de blokkade.

Niet gelukt? Balen! Probeer een andere methode of schakel direct de hulp in van Loodgieter Hoorn. Dan weet je zeker dat het snel en vakkundig verholpen wordt. Je kunt bellen naar 0229 221 810 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

RIOOL ONTSTOPPEN MET EEN ONTSTOPPINGSVEER

Een ontstoppingsveer is te gebruiken voor hardnekkige verstoppingen. Het is wel van belang dat de verstopping niet te diep zit in het riool, anders kom je er niet bij met een veer van de bouwmarkt. Dan is er een professionele veermachine nodig.

Deze methode is niet zonder risico. Het is namelijk zeer eenvoudig om schade aan te richten met een stalen veer. Om te voorkomen dat een deel van de afvoer vervangen moet worden raden wij je aan om voorzichtig te zijn als je het toch wilt proberen. Je kunt niet hard en lomp trekken of duwen aan de veer.

Het riool ontstoppen met een ontstoppingsveer doe je door de kop van de ontstoppingsveer zo diep mogelijk in de afvoer te duwen. Je kunt langs bochten manoeuvreren door de veer voorzichtig te draaien en te duwen. Je voelt het vanzelf als de kop langs de bocht heen gaat. Als je bij de blokkade bent, dan kun je deze losmaken door de veer met beleid te draaien, duwen en trekken.

Vul vervolgens een emmer met warm water en giet de emmer leeg in de afvoer. Zo kun je controleren of je de blokkade hebt losgemaakt en of deze nu weggespoeld wordt door het water. Als dit niet het geval is, en de veer zit er al helemaal in, dan zit de verstopping te diep om te verhelpen met een veer van de bouwmarkt.

Loodgieter Hoorn komt graag langs met een professionele veermachine die eenvoudig de gehele afvoer en de riolering kan ontstoppen. Zo weet je ook zeker dat er geen schade ontstaat aan de afvoerbuizen en wordt het probleem goed opgelost. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0229 221 810.

RIOOL ONTSTOPPEN MET EEN HOGEDRUKREINIGER

Loopt het water nog wel door? Dan kun je ook proberen om de verstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger. Deze methode is niet verstandig als de afvoer helemaal verstopt zit is.

Het water dat in de afvoer gespoten wordt met de hogedrukreiniger moet ergens heen kunnen, anders komt het met dezelfde kracht omhoog en kan er waterschade ontstaan.

Een rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger doe je door de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de verstopte afvoer te steken. Begin vervolgens met spuiten. Komt het water uit de afvoer gespoten? Stop dan direct! Als je doorgaat kan je de verstopping alleen maar hardnekkiger maken.

Als het wel goed gaat met spuiten, dan kun je de leiding een aantal minuten doorspoelen. Eventueel kun je ook nog een emmer met soda en azijn door de afvoer heen gieten om het vuil los te maken. De soda en azijn moet dan wel een aantal uren inwerken.

Nog steeds een verstopping na het gebruik van een hogedrukreiniger? Dan is het toch echt noodzakelijk om een ontstoppingsbedrijf te benaderen. Loodgieter Hoorn staat voor je klaar en komt graag naar je toe met professionele machines die elke verstopping verhelpen. Bel gerust voor een afspraak naar 0229 221 810.

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

loodgieter.favorietje, loodgieter.startjenu, loodgieter.zoekned, loodgieter.startsleutel, loodgieter.pagina-start, loodgieter.benelinx, loodgieter.opzijnbest, loodgieter.eigenoverzicht, loodgieter.startmee, loodgieter.startje, loodgieter.site-nl, loodgieter.toplinkjes, loodgieter.gerelateerd, loodgieter.rtlplaza, loodgieter.zoeklink, loodgieter.mijnzooi, loodgieter.jouwbegin, loodgieter.beginspot, loodgieter.linktotaal, loodgieter.starttopper, loodgieter.beginthier, loodgieter.verzamelgids, loodgieter.startze, loodgieter.m4n, Loodgieter.start, Loodgieter.startje, Loodgieter.de-beste-informatie, Loodgieter.eigenstart, loodgieter.start-links, loodgieter.topbegin, loodgieter.linkgoed, loodgieter.linkhotel, loodgieter.bestelinks, loodgieter.allepaginas, Schoorsteenveger Aalsmeer, Schoorsteenveger Alkmaar, Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn, Schoorsteenveger Amsterdam, Schoorsteenveger Anna Paulowna, Schoorsteenveger Assen, Schoorsteenveger Asten, Schoorsteenveger Breda, Schoorsteenveger Bussum, Schoorsteenveger Capelle aan den IJssel, Schoorsteenveger Dongen, Schoorsteenveger Doorn, Schoorsteenveger Dordrecht, Schoorsteenveger Eindhoven, Schoorsteenveger Enkhuizen, Schoorsteenveger Gemert, Schoorsteenveger Heemskerk, Schoorsteenveger Heemstede, Schoorsteenveger Heeze, Schoorsteenveger Hellevoetsluis, Schoorsteenveger Helmond, Schoorsteenveger Hoofddorp, Schoorsteenveger Huizen, Schoorsteenveger Leerdam, Schoorsteenveger Mierlo, Schoorsteenveger Nieuw-Vennep, Schoorsteenveger Noordwijk, Schoorsteenveger Oirschot, Schoorsteenveger Ridderkerk, Schoorsteenveger Rijen, Schoorsteenveger Rijswijk, Schoorsteenveger Rosmalen, Schoorsteenveger Rotterdam, Schoorsteenveger Spijkenisse, Schoorsteenveger Utrecht, Schoorsteenveger Vlaardingen, Schoorsteenveger Voorburg, Schoorsteenveger Voorschoten, Schoorsteenveger Vught, Schoorsteenveger Zeist, Schoorsteenveger Zoetermeer, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Spijkenisse, Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Huizen, Loodgieter Naarden

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

Partners: riool

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0229 221 810

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hoorn

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

HOORN